Yritys
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


OTA YHTEYTTÄ!
 

 

myynti@ulvilankonepaja.fi

 

Milla Rostedt
toimitusjohtaja
mob. 045 146 7575
milla.rostedt@ulvilankonepaja.fi 

  

 

 

- Plasmahitsaus
- Luokkahitsaus
- Aarporaus
- Konepajatyöt
- Hitsatut rakenteet
- Alihankintakonepaja

Sepän verstaasta täyden palvelun tilauskonepajaksi
 

Ulvilan Konepaja Oy:n perinteet ovat komeat, mutta katse on suunnattu tiukasti tulevaisuuteen. Olympiavuonna 1952 perustettu perheyritys aikoo pärjätä mainiosti tulevatkin vuosikymmenet – yhdessä arvokkaiden asiakkaiden, ammattitaitoisen henkilökunnan ja luotettavien alihankkijoiden kanssa. Monet asiakkuudet ovat jatkuneet vuosikymmeniä.
 

Vaatimaton sepän verstas on kasvanut yli kuudenkymmenen vuoden taipaleella kansainvälisiä suuryrityksiä palvelevaksi monipuoliseksi tilauskonepajaksi, jonka valtteja ovat laatu ja toimitusvarmuus. Asiakaslupauksista ja aikatauluista pidetään lujasti kiinni. Laadun takaavat viimeisen päälle osaava henkilöstö, monipuolinen ja nykyaikainen konekanta sekä avarat ja siistit tilat Ulvilassa Sammontien varrella.
 

Henkilökunnan vähäinen vaihtuvuus viestii osaltaan siitä, että hommat hoituvat. Monet työntekijöistämme ovat olleet palveluksessamme jo 20–30 vuotta. Tämän luotettavan ydinjoukon kanssa olemme voineet kehittyä ja laajentua turvallisesti ja määrätietoisesti. Sitoutumista arvostavat myös asiakkaamme. Laadusta kertovat myös sertifioidut laatujärjestelmämme.

Tällä hetkellä meitä on reilut 40. Tavoitteemme on kasvattaa väkimäärää hallitusti, ja tontilla on tilaa tarvittaessa reippaaseenkin laajentamiseen.